En els seus inicis, l’any 1930, van començar com una botiga de queviures i va ser amb el pas del temps que es va afegir el forn.
Al Forn Can Coma es combinen les activitats de fleca, pastisseria i supermercat, oferint productes com el pa, brioixeria, pastisseria i productes d’alimentació i neteja. L’equip de l’establiment està format per nou persones distribuïdes en dos establiments situats a Sant Quirze de Besora. Actualment, la quarta generació ja es cuida tant de la producció dels productes com de la gestió del negoci.
Una curiositat destacable del Forn Can Coma és que continuen utilitzant un forn tradicional de llenya i elaboren el pa a mà i amb massa mare, realitzant fermentacions de 18 a 20 hores. L'ús de les tècniques tradicionals reflecteix el seu compromís amb la qualitat.
La clientela és principalment gent del poble, tot i que els caps de setmana també atrauen la gent que visita el poble. Els productes amb més demanda són els pans i les coques, que tenen una gran popularitat gràcies a la seva qualitat i sabor autèntic.