Hostal Grau

Anar al lloc web

Hostal Grau

El restaurant va ser inaugurat a Estany l’any 1967 pels pares de la Neus, actual propietaria.

Tot i aquest llinatge familiar, hi va haver 14 anys on l’establiment va ser llogat per un altre persona. Fins a principis de dècada, que la Neus, juntament amb el seu home, no van voler trencar amb la tradició familiar que els seus pares havien començat. 

El restaurant és conegut per les seves especialitats en els esmorzars de forquilla, amb una varietat de guisat i embotits elaborat a mà per ells mateixos. Fa cosa de tres anys, van posar de moda les carns com el tomahawk, un dels productes que fascina als seus clients. 

Per la Neus, el més gratificant de la seva feina és veure com els clients arriben i gaudeixen de la qualitat del menjar en un ambient de tranquil·litat. Hi ha dos coses que satisfà molt a la Neus de la seva feina: el somriure dels seus clients al marxar del restaurant i la diversitat del seu públic. 

Aquesta dedicació a la qualitat i el tracte familiar i proper amb els clients, ha fet que el restaurant sigui estimat per tots aquells qui el visiten. 

Vols formar part del projecte?

Vols formar part del projecte?

Uneix-te

Altres establiments: L'Estany

Coneix el territori