Restaurant Hostal Grau

Anar al lloc web

Restaurant Hostal Grau

El restaurant va ser inaugurat l’any 1967 pels pares de la Neus, actual propietària.

El restaurant és conegut pels seus esmorzars de forquilla amb una àmplia varietat de guisats i embotits elaborats de manera artesanal per ells mateixos. A més, fa uns tres anys van popularitzar les carns com el tomahawk, un dels plats que més ha captivat la clientela i que els ha convertit en un punt de trobada popular per a motoristes.

Per a la Neus, el més gratificant de la seva feina és veure com les persones arriben i gaudeixen de la qualitat del menjar en un ambient de tranquil·litat. Hi ha dues coses que la Neus valora especialment: el somriure la clientela quan marxa del restaurant i la diversitat del seu públic.

El compromís amb la qualitat i el tracte familiar i proper ha convertit l'Hostal Grau en un lloc estimat per qui el visita.

Vols formar part del projecte?

Vols formar part del projecte?

Uneix-te

Altres establiments: L'Estany

Coneix el territori