Amb constància d’activitat fornera des de l’any 1850, el Forn de Fonollosa és un espai amb història que ha sabut reinventar-se amb respecte per la tradició.
Després d’una dècada d’abandonament, la parella va restaurar el forn i va tornar a donar vida a un comerç essencial per al poble.
Tots els pans s’elaboren amb fermentació lenta, llevat fresc i cocció en forn de llenya, utilitzant productes ecològics i de proximitat. El resultat és un pa saludable, nutritiu i que es conserva molt més temps. Ofereixen varietats com el pa de pagès, pa d’espelta i pans integrals.
La clientela inclou veïnat del poble, masies de l’entorn, cooperatives distribuïdores i algunes persones de Manresa que reben el pa a domicili.
Els inicis van estar marcats per la participació en esdeveniments, però avui dia el boca-orella és la seva millor publicitat. Amb una mirada oberta cap a noves oportunitats, el Forn de Fonollosa manté el compromís amb un producte fet amb carinyo i respecte per l’ofici.